PRISER digital signatur

Koster mindre end et frimærke 

Sikkerheden i top

Med digital signatur følger højeste data sikkerhed, inbygget i alle dine transaktioner.

Er det sikkert at bruge digital signatur

Juridiske gyldige godkendelser

Sporbar sikkerhed

Fuld beskyttelse af data

Juridisk gyldige godkendelser

Der er ingen formkrav til en underskrift i dansk lov. Det betyder, at en aftale er gyldig, uanset hvordan den er underskrevet.

images-7.jpg

Når en person sætter en digital underskrift på et dokument, er det en accept af dokumentet og indholdet.


Set gennem de juridiske briller er en underskrift en underskrift – uagtet om den er lavet med kuglepen, NemID eller tegnet på en skærm.

Sporbar sikkerhed

Med digital signatur har du bedre styr på godkendelser, end du f.eks har med en papir-underskrift og fra På startsiden er det nemt at se, hvor langt godkendelsesprocessen er nået.

Digital dokumentation

Du kan altid dokumentere præcist, hvad der er godkendt af hvem og hvornår.

Digital signatur giver en øget garanti for gyldighed, idet der føres en log, som registrerer alle hændelser. Det giver dig flere muligheder, hvis der skulle opstå tvivl om en underskrift. Det tager få sekunder at kontrollere en digital signatur.
 

Der er betydeligt færre usikkerheder med digital underskrift i forhold til papir-underskrifter. Når et dokument er underskrevet, modtager alle parter en e-mail, der bekræfter aftalen med en kopi af det underskrevne dokumentet.

 

 

Øget sikkerhed med NemID

De fleste danskere kender og bruger NemID. Kendskab og tryghed er en stor fordel i sig selv og understøtter et hurtigt forløb. Godkendelse med NemID er et oplagt valg til fortrolige dokumenter som fx virksomhedsregnskaber

images-12.jpg
Screen Shot 2019-01-29 at 09.02.44.png
e-boks-rgb-pos-717x197.png

Med NemID er du sikker på, hvem der underskriver - dette er fx et krav ved mange ansættelser.

Set gennem de juridiske briller er en underskrift en underskrift – uagtet om den er lavet med kuglepen, NemID eller tegnet på en skærm.

Fuld beskyttelse af data

Vi har strenge krav til datasikkerhed og via vores samarbejdsparter lever vi op til alle Datatilsynets standarder for god sikkerhed, ligesom vi lever op til EU's persondataforordning.

 

Hvem kan hvad?

Med vores rolle- og rettighedsmodel, der styrer, hvilke rettigheder og muligheder brugere har. Er du administrator, har du rettigheder til at gøre brug af alle funktioner. Det er også dig, der tildeler rettigheder og roller til andre brugere af digital signatur i din virksomhed.
 

Vi gemmer kun i ti dage

Dokumenter bliver kun opbevaret mens underskrivningen er i gang. Vi sletter dokumenter ti dage efter, at underskrivningen er fuldført eller udløbet.

Information om underskrivninger bliver logget og er altid tilgængelige. Data bliver aldrig slettet, så du kan altid se, hvad der er sket i en underskrivning.
 

Krypteret e-mail  TLS Certifikat.

Hvis den modtagne part ikke kan modtage TLS krypteret e-mail levers e-mailen ikke. 

Læs mere om Kryptering 

https://support.vismaaddo.net/hc/en-us/articles/360020849413-Encryption-in-Visma-Addo

images-2.jpg

Krypteret overførsel af data

Dokumenter sendt til digital signatur indeholder ofte personhenførbare eller personfølsomme oplysninger.

Alle meddelelser, der sendes mellem parterne, er krypterede og sendes via kryptererede forbindelser, som beskytter de personfølsomme informationer.

Du vælger selv niveauet af beskyttelse til det enkelte dokument. Vi tilbyder simpel adgangskode, to-faktor-godkendelse med en 6 ciffer SMS kode eller identifikation med NemID blot for at kunne læse det fremsendte.

Send os en e-mail 

Så hjælper vi jer igang, sikkert og effektivt

 
 
 
 

Er det sikkert ?

Ja, det er det. Der er ingen krav i den danske lovgivning til, hvordan en underskrift sættes. En elektronisk underskrift signeret med NemID eller tegnet på skærmen er altså lige så juridisk bindende, som en underskrift lavet med kuglepen og lever op til alle regler og krav.

 Vi tilbyder den højeste sikkerhed (via vores partnerskaber) indenfor teknik, identifikation, juridisk gyldighed og behandling af personfølsomme data.