NCC Danmark 

Det havde vi aldrig prøvet før 


”En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Nemsign, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før.erhvervsrengøring i 40 år. Gennem vores mange års erfaring har vi tilegnet os den nødvendige ekspertise, samt alt moderne udstyr til at tilbyde professionelle kompetente løsninger inden for området.

Her hos NCC burger vi Nemsign digital signatur I vores HR afdeling.


Vi har optimeret ansættelsesprocessen

Før da vi skulle ansætte nye medarbejdere var processen baseret på almindelige brevpost. Kontrakten blev først sendt med intern post til vores leder, der underskrev den og sende den tilbage til os. Herefter sendte vi kontrakten med post til den nye medarbejder, der underskrev kontrakten og sendte den retur.

Denne proces er blevet mere effektiv, da hele processen nu er digitaliseret. Før kunne vi hurtigt bruge i hvert fald 14 dage. Optimeringen af ansættelsesprocessen har været til stor gavn for både nye medarbejdere og for vores ansatte i HR


Vi oplever mindre manuelt arbejde

Digital underskrift fra Nemsign har betydet, at vi ikke længere skal bruge tid på eksempelvis at printe kontrakterne ud eller at scanne dem ind igen når vi får dem retur. Når vi for en underskrevet kontrakt tilbage fra en ny medarbejder har vi den jo bare direkte inden i systemet, hvilket sparer os for en del administrativt arbejde. Ud over en lettet administrativ arbejdsbyrde er vi også glade for at kunne spare penge på papir og fosendelsesomkostninger.


Digital signatur for positiv respons fra medarbejderne.
Der er blevet taget godt imod digital signatur her I NCC. Vi har kun oplevet positiv respons fra vores medarbejdere, når de har oplevet hvor effektivt Nemsign er.


Vores udbytte af Nemsign
Med Nemsign:

 

  • Oplever vi mindre ventetid og en hurtigere ansættelsesproces

  • Spare vi penge på papir og forsendelsesomkostninger

  • Har vi mindre administrativt arbejde

  • Oplever vi positiv fra medarbejderen

 

                       Carian Salmon

                   NCC
                       Business Solution Specialist

Screen Shot 2019-04-27 at 23.58.43.png
Screen Shot 2019-10-19 at 16.57.49.png