Faarup Sommerland

Smartere end det vi plejede at gøre 

Det skulle være smartere at udsende kontrakter og indhente oplysninger på vores sæsonpersonale – derfor brugte vi digital signatur.

 

Hos Farup Sommerland har vi for nyligt taget Nemsign i brug til automatisk at indhente oplysninger på 500 sæsonansatte ifm. Sæsonåbningen af vores forlystelsespark.
 

Smartere ansættelsesproces
Hvert år ved sæsonstart står vi overfor en stor administrativ udfordring. Vi rekrutterer årligt ca. 500 unge sæsonmedarbejdere, som vi bl.a. skal indhente tøjstørrelser, pensionsoplysninger og kontraktinformationer fra – samtidigt med, at ansættelseskontrakter skal udveksles og underskrives. Indtil i år håndterede vi opgaven med almindelig brevpost, men den komplekse arbejdsopgave kostede mange arbejdstimer.

 

Vi søgte mere end digital underskrift
Det er efterhånden flere, der kan levere den digitale underskrift, men for os var det vigtigst at få en løsning, der kunne samle de her oplysninger sammen digitalt, så vi kunne arbejde med dem med det samme i stedet for at sidde og taste de mange oplysninger ind flere forskellige steder

 

Mange timers manuelt arbejde er sparet
Vi fik en løsning bygget, men udviklet specielt til vores rekrutteringsforløb. I stedet for at sende breve ud til de 500 nyansatte enkeltvis, udsender vi nu, via email, en ansættelseskontrakt, og et link til en digital formular, som den ansatte udfylder med de påkrævede informationer. Vi får alle de vigtige oplysninger retur i en samlet fil, og kan indlæse det hele i vores systemer på en brøkedel af den tid som vi tidligere brugte på at indtaste oplysningerne manuelt. Alt foregår automatisk og digitalt, og på den måde har vi sparet mange timers manuelt arbejde.

 

Imponerende hurtig opsætning
Jeg har virkelig være imponeret over opsætningen. Det var i sidste øjeblik vi henvendte os med vores udfordring, og Lars, Thorbøjrn og Thomas har virkelig arbejdet i døgndrift for, på rekordtid, at udvikle en super løsning til os. De fortjener stor ros.

 

Vores udbytte af Digital signatur

Vi:

  • Sparer vi mange penge på udsendelses af ansættelseskontrakter

  • Har vi sparet mange timers manuelt arbejde

  • Er efterbehandlingen af medarbejderens oplysninger blevet lettere

  • Arbejder vi smartere og dermed mere effektivt

 

                              Jesper H. Jensen 
                             Fårup Sommerland

                              HR-chef
 

Screen Shot 2019-04-27 at 23.58.09.png
Screen Shot 2019-10-19 at 17.12.16.png