Et udvalg af kunder og virksomheder som 

 bruger digital signatur 

Det skulle være smartere at udsende kontrakter og indhente oplysninger på vores sæsonpersonale – derfor opsøgte vi digital underskrift.
Jesper H. Jensen
HR-chef
Fårup Sommerland
Screen Shot 2019-04-27 at 23.59.20.png

Patientlån er en dansk udlånsvirksomhed der finansierer alle typer af behandlinger for danske låntagere.

Vores mission er at foretage udlån til en af markedets laveste renter samt gøre udlånsprocessen så nem som mulig for vores ansøgere. I den forbindelse evaluerede vi hvordan hver enkelt del af vores udlånsproces kunne gøres så smidig som mulig. 

Vores valg af samarbejdspartner til elektronisk underskrift faldt på Nemsign som til en konkurrencedygtig pris kunne skabe en nem og sikker elektronisk underskriftsproces.

 

Jesper Møgelberg

Patientlån

Wichmandsgade 5D

5000 Odense C.

 
Screen Shot 2019-04-27 at 23.58.30.png

Danren Bogdol A/S i Odense har udført erhvervsrengøring i 40 år. 

Vi valgte digital signatur og Nemsign hjalp os i gang. Vi kendte godt til digital signatur, men vi var overrasket over hvor nemt det er for vores kunder og personale.

Vi bruger digital signatur til vores ansættelses kontrakter.

 

Løsningen gør det muligt for os, udover at indhente en digital underskrift på kontrakten, desuden mulighed for samtidig at indhente forskellige samtykker og personfølsomme oplysninger vi skal bruge fra medarbejderen, alt sammen i samme flow.
 
Vores salgsafdeling bruger også digital signatur til aftaler vi indgår med kunder og forretningsforbindelser, alle spare tid, og DanRen Bogdol fremstår som en dynamisk og moderne virksomhed.


 

Lone Draborg Jørgensen

DanRen Bogdol

Lumbyvej 19 B

5000 Odense C

Tlf.: 66 16 22 01​

 
Screen Shot 2019-04-27 at 23.58.43.png


”En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte digital signatur, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før.erhvervsrengøring i 40 år. Gennem vores mange års erfaring har vi tilegnet os den nødvendige ekspertise, samt alt moderne udstyr til at tilbyde professionelle kompetente løsninger inden for området.

Her hos NCC burger vi Nemsign digital signatur I vores HR afdeling.


Vi har optimeret ansættelsesprocessen

Før da vi skulle ansætte nye medarbejdere var processen baseret på almindelige brevpost. Kontrakten blev først sendt med intern post til vores leder, der underskrev den og sende den tilbage til os. Herefter sendte vi kontrakten med post til den nye medarbejder, der underskrev kontrakten og sendte den retur.

Denne proces er blevet mere effektiv, da hele processen nu er digitaliseret. Før kunne vi hurtigt bruge i hvert fald 14 dage. Optimeringen af ansættelsesprocessen har været til stor gavn for både nye medarbejdere og for vores ansatte i HR


Vi oplever mindre manuelt arbejde

Digital underskrift fra Nemsign har betydet, at vi ikke længere skal bruge tid på eksempelvis at printe kontrakterne ud eller at scanne dem ind igen når vi får dem retur. Når vi for en underskrevet kontrakt tilbage fra en ny medarbejder har vi den jo bare direkte inden i systemet, hvilket sparer os for en del administrativt arbejde. Ud over en lettet administrativ arbejdsbyrde er vi også glade for at kunne spare penge på papir og forsendelsesomkostninger.


Digital signatur for positiv respons fra medarbejderne.
Der er blevet taget godt imod digital signatur her I NCC. Vi har kun oplevet positiv respons fra vores medarbejdere, når de har oplevet hvor effektivt Nemsign er.


Vores udbytte af digital signatur
Med digital signatur

 

  • Oplever vi mindre ventetid og en hurtigere ansættelsesproces

  • Spare vi penge på papir og forsendelsesomkostninger

  • Har vi mindre administrativt arbejde

  • Oplever vi positiv fra medarbejderen

 

                       Carian Salmon

                   NCC
                       Business Solution Specialist

Screen Shot 2019-10-19 at 16.57.49.png
 
Screen Shot 2019-04-27 at 23.58.09.png

Det skulle være smartere at udsende kontrakter og indhente oplysninger på vores sæsonpersonale – derfor brugte vi digital signatur.

 

Hos Farup Sommerland har vi for nyligt taget digital underskrift i brug til automatisk at indhente oplysninger på 500 sæsonansatte ifm. Sæsonåbningen af vores forlystelsespark.
 

Smartere ansættelsesproces
Hvert år ved sæsonstart står vi overfor en stor administrativ udfordring. Vi rekrutterer årligt ca. 500 unge sæsonmedarbejdere, som vi bl.a. skal indhente tøjstørrelser, pensionsoplysninger og kontraktinformationer fra – samtidigt med, at ansættelseskontrakter skal udveksles og underskrives. Indtil i år håndterede vi opgaven med almindelig brevpost, men den komplekse arbejdsopgave kostede mange arbejdstimer.

 

Vi søgte mere end digital underskrift
Det er efterhånden flere, der kan levere den digitale underskrift, men for os var det vigtigst at få en løsning, der kunne samle de her oplysninger sammen digitalt, så vi kunne arbejde med dem med det samme i stedet for at sidde og taste de mange oplysninger ind flere forskellige steder

 

Mange timers manuelt arbejde er sparet
Vi fik en løsning bygget, men udviklet specielt til vores rekrutteringsforløb. I stedet for at sende breve ud til de 500 nyansatte enkeltvis, udsender vi nu, via email, en ansættelseskontrakt, og et link til en digital formular, som den ansatte udfylder med de påkrævede informationer. Vi får alle de vigtige oplysninger retur i en samlet fil, og kan indlæse det hele i vores systemer på en brøkedel af den tid som vi tidligere brugte på at indtaste oplysningerne manuelt. Alt foregår automatisk og digitalt, og på den måde har vi sparet mange timers manuelt arbejde.

 

Imponerende hurtig opsætning
Jeg har virkelig være imponeret over opsætningen. Det var i sidste øjeblik vi henvendte os med vores udfordring, og Lars, Thorbøjrn og Thomas har virkelig arbejdet i døgndrift for, på rekordtid, at udvikle en super løsning til os. De fortjener stor ros.

 

Vores udbytte af Digital signatur

Vi:

  • Sparer vi mange penge på udsendelse af ansættelseskontrakter

  • Har vi sparet mange timers manuelt arbejde

  • Er efterbehandlingen af medarbejderens oplysninger blevet lettere

  • Arbejder vi smartere og dermed mere effektivt
     

 

                              Jesper H. Jensen 
                             Fårup Sommerland

                              HR-chef
 

Screen Shot 2019-10-19 at 17.12.16.png